COVID-19

Lieve gasten, 

Wij zijn weer geopend!! Reserveren is niet meer verplicht, dus je kunt gewoon aankomen en een potje poolen! 
Wel wordt binnen ons bedrijf de 1,5 meter maatregel gehanteerd, zodat iedereen veilig een gezellige avond kan hebben! 

Eerst poolen en daarna nog gezellig een drankje

Natuurlijk kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om eerst te poolen en daarna nog ergens te gaan zitten voor een drankje! 

Aankomst

Wij verwachten van u, dat u de handen desinfecteert bij het binnentreden van ons bedrijf, bij het daarvoor bestemde desinfectiepunt in de hal. 
Hierna krijgt u de benodigde materialen voor het spel dat u gereserveerd heeft en wordt u naar de juiste tafel gewezen. 
Op de grond staan duidelijke looproutes aangegeven, zodat hiermee de juiste afstand gehouden kan worden.

Bediening
Wij mogen bedienen binnen de 1,5 m, uiteraard voor korte tijd, zoals het opnemen van de bestelling, het uitserveren en afruimen. Wilt u niet dat wij bedienen binnen de 1,5 meter, geeft u dit dan bij ons aan, dan kunnen wij hier rekening mee houden. 

Meerdere personen uit hetzelfde gezin
Komt u met een groep, allen bestaande uit 1 huishouden, dan hoeft u onderling geen 1,5 meter afstand te houden binnen ons bedrijf. Uiteraard dient u wel de afstand van 1,5 meter te behouden met andere gasten! 

Meerdere personen uit verschillende huishoudens
Twee personen uit verschillende huishoudens hoeven geen afstand te houden. 
Komt u met een groep, bestaande uit 3 of meer personen uit verschillende huishoudens, dan dient u binnen ons bedrijf allen 1,5 meter afstand te houden! Ons bedrijf is hierop ingesteld en er is voldoende ruimte om u aan de regels te houden. Geef elkaar de ruimte. 

Beweging rondom de tafel
Heeft u een speeltafel gereserveerd, blijft u dan bij deze tafel en ga niet onnodig rondlopen door het Snookercentrum. Blijf zitten zolang u niet aan de beurt bent en ga zitten wanneer de speelbeurt voorbij is. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om voldoende afstand te houden. 

Bestellen
Zoals velen van jullie al weten, hebben wij een prachtig bestelsysteem! Dit bestaat uit een deurbel bij iedere speeltafel en een telefoon. Wanneer u wilt bestellen, drukt u op de deurbel. Op dat moment krijgen wij bij de bar een melding en bellen wij naar de telefoon die bij uw tafel hangt. Wanneer deze overgaat, kunt u de telefoon opnemen en uw bestelling doorgeven! Wij maken deze direct voor u klaar en brengen deze naar u toe. Niet alleen scheelt dit tijd, maar dit scheelt ook verplaatsing binnen ons bedrijf. 
Natuurlijk lopen onze medewerkers ook rond in de zaal en kunt u daar ook uw bestelling aan doorgeven. 

Toiletgebruik
Wanneer u gebruikt wilt maken van het toilet, volg dan de daarvoor bestemde aangegeven looproutes. Op het toilet mag maar 1 persoon tegelijk gebruik maken van het toilet. 
In het toilet is desinfecterende spray aanwezig, om de toiletbril schoon te kunnen maken. 
Na toiletgebruik kunt bij de wastafel uw handen wassen en net buiten het toilet vindt u een desinfectiepunt, om uw handen te desinfecteren. 

Klaar met spelen aan de speeltafel
Wanneer u klaar bent met spelen, kunt u de gebruikte materialen bij de bar weer inleveren. De gebruikte materialen worden aangenomen en gereinigd. 

Klaar met spelen en daarna nog een drankje
Bent u klaar met spelen, dan kunt u de materialen inleveren en plaatsnemen aan een tafel of aan de bar, om hier verder een drankje te nuttigen. De rekening zal worden overgeboekt, daar hoeft u zich verder geen zorgen over te maken. 

Buiten roken
Wanneer u wilt roken, dan kunt u dit buiten doen. Aan de voorzijde van het pand kunt u roken. In de vloer zit een tegel, waar u de opgerookte sigaretten in kunt doen. Het is niet de bedoeling dat u voor de deur gaat staan, geef andere gasten de ruimte om veilig de doorgang te gebruiken. 

Lasergame
Ook het lasergame is inmiddels vrijgegeven! Het doel van het spel is niet geraakt worden en afstand houden. In de bar en bij de pakken dient men afstand te houden. 

Menukaart
Heeft u lekkere trek? Bekijk het krijtbord of de menukaart in iedere zaal, hierop kunt u de snacks vinden die wij op dit moment verkopen.

Eigen keu mee
Wanneer u een eigen keu meeneemt, ben u zelf verantwoordelijk voor het reinigen van deze keu, voordat u weg gaat. U kunt gebruik maken van de materialen binnen ons bedrijf om uw keu te reinigen. 

Schoonmaak
Tussen de wisselingen van tafels reinigen wij de tafels, stoelen etc. zodat de volgende spelers gebruik kunnen maken van schone materialen en omgeving. 


Afrekenen
Bij afrekenen mag 1 persoon bij het inleverpunt wachten, de andere gasten mogen buiten op gepaste afstand wachten. 
 

Wij rekenen op uw medewerking! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag! 

Als u na het lezen van al deze maatregelen nog steeds wilt reserveren, neem dan contact met ons op! 
info@biljartensnookercentrum.nl    0223635444 

Tot snel!  Groetjes Team Snookercentrum

Uw naam *
Woonplaats
E-mailadres *
Telefoon
Bericht *

Antwoord op de som

Netfire | Websites - Webwinkels