Beste gasten
Het Snookercentrum is gesloten tot 6 april op last van de overheid en de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen dat wij jullie allen weer mogen verwelkomen, wanneer deze chaos voorbij is, om zo de horeca de nodige boost te geven! Zorg voor elkaar!
Groetjes team Snookercentrum

Over ons

Sinds augustus 2012 runnen Lizet en Pieter Jan Krijnen het Biljart & Snookercentrum in Den Helder.

Voor Lizet is de overname een uitgekomen droom, al vele jaren heeft zij gewerkt in dit bedrijf en een overname was dan ook een weloverwogen keuze. Samen met haar man Pieter Jan, die werkt als Freelance kok, leiden zij dit bedrijf met veel plezier!

Druk bezochte clubavonden, een potje pool of snooker, een spannend spel lasergame, een drankje aan de bar, speciaalbieren van de tap, een bedrijfsuitje, familiefeest of gewoon een gezellige avond? Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die er zijn!

Sinds de overname zijn we begonnen met het aanbieden van verrukkelijke buffetten bij partijen! Bent u op zoek naar een locatie voor vertier in combinatie met een heerlijk buffet, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In de zomer van 2014 hebben we de bar verbouwd, we hebben nu niet alleen pils van de tap, ook hebben we daarnaast nog 8 speciaalbieren van de tap! Deze bieren zijn wisselend en een aantal zijn ook seizoensgebonden. 

Kom ook eens langs en proef van de gezelligheid!

Bekijk ook de website van Pieter Jan, krijnenkookt.nl

Foto's www.rainbowphoto.nlNetfire | Websites - Webwinkels