Onze openingstijden zijn aangepast. Zie onderin de website.

Helaas mogen wij vanwege de corona maatregelen in eerste instantie alle dagen open tot 24:00 uur.
Tijdelijk gesloten op de woensdagmiddag én zaterdagmiddag.
Reserveren is verplicht, dit kan per telefoon, per email, via het contactformulier of gewoon aan de deur.
Gesloten van 25 juli t/m 12 augustus. Vrijdag 13 augustus vanaf 18:30 uur weer geopend.
Hopelijk tot snel!
Groetjes Team Snookercentrum  

Naar volle tevredenheid hebben wij onze bruiloft bij Lizet en Pieter op het Biljart en Snookercentrum gevierd.  Van tevoren hebben wij onze wensen doorgesproken en daar is door Lizet heel goed op ingespeeld.
Er is heel veel mogelijk om er een onvergetelijk feest van te maken. Er werd ons een prima menu tegen een mooie prijs aangeboden en het door Pieter zelf klaargemaakte eten viel zeer in de smaak bij ons en de gasten.
Ook over de aangeboden (onlangs helemaal opgeknapte) feestruimte, incl. gebruik van de muziekinstallatie en de mogelijkheid voor ons en de gasten om pool te spelen zijn wij zeer tevreden.  Als jullie je bruiloft in een groep tot ongeveer 50 personen in een leuke setting wil vieren, raden wij zonder meer het Biljart en Snookercentrum aan!  

Marith en Raymond Slangen  [Zie fotoboek 

Wij zijn goed ontvangen, met koffie en gebak. Gezellige locatie, om rustig met gezin ons JUBILEUM te vieren. Het buffet, was echt om je vingers bij op te eten. [voortreffelijk gekookt ]
Voor de kleinkinderen , was het LASER GAMEN onvergetelijk !!!!!! Een SUPER middag gehad, met 29 personen. Dank jullie wel.

Familie DekkerNetfire | Websites - Webwinkels